Arkeo Consult
voor mensen en organisaties die willen groeien

Organisatiecoaching

Ben je klaar om je organisatie naar een hoger niveau te tillen? Ik ben Els, organisatiecoach met een passie voor het bedrijfsleven. Mijn hart klopt voor organisaties die meerwaarde willen creëren in de maatschappij. Ze zijn immers de motor van onze groei, zowel professioneel als persoonlijk.

Ik geloof dat elke organisatie uniek is, met haar eigen visie, leiderschap, team en medewerkers. Daarom kijk ik met een brede blik naar de bouwstenen van jouw organisatie, zowel mensgericht als systeemgericht.Samen gaan we aan de slag om:

  • Jouw visie te verscherpen en te verankeren in de organisatie.
  • Een krachtig leiderschap te ontwikkelen. ‍
  • Teams te creëren die optimaal samenwerken.
  • Processen te optimaliseren en systemen efficiënter te maken.
  • Een cultuur te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd en gemotiveerd voelt, verbonden met de organisatie.

Ben je klaar voor de transformatie?

Neem dan vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

info@arkeoconsult.be   0471 980 349

Ons beeld van organisatie ontwikkeling is gebaseerd op het werk van Flanders Synergie – de innovatieve arbeidsorganisatie. Effectieve veranderingen in organisaties opzetten, bewerkstelligen en onderhouden vereist aandacht op twee essentiële dimensies. Dit zijn  enerzijds de structurele aspecten, waarbij processen, structuur en systemen een belangrijke rol spelen. Anderzijds zijn er de menselijke, verbindende aspecten. Hierbij zijn visie, leiderschap, teams en individuen belangrijk.