Arkeo Consult
voor mensen en organisaties die willen groeien

Ik coach mensen, toch?

Steeds vaker krijg ik de vraag, waarin ben jij als coach gespecialiseerd? Welke thema’s doe jij als coach?

Telkens ben ik verbaasd. Ik weet ook niet altijd direct een antwoord. Ik coach immers mensen. En ik stop deze niet in vakjes naargelang hun problemen/vragen. 

Het is immers niet de inhoud die belangrijk is. Wel het feit dat jij een vraag hebt, dat jij een verandering wil. En ik die daar alle aandacht aan zal besteden en vanuit een oprechte interesse en nieuwsgierigheid vragen over zal stellen.  Voor de tijd van het gesprek zal er niets anders zijn dan jij en jouw vraag. Wat die vraag ook is. In mijn vaste overtuiging dat dit voor beweging kan zorgen.

Coaching is een ondersteuning om jou in je kracht te zetten.

Coaching helpt je de verandering te realiseren die je verlangt. Ik wil je hierbij helpen met respect voor jouw context – werkgerelateerd en privé – en jouw eigenheid. Ik heb ook ervaring met vb neuro-atypicals.

Ik bied je wat er nodig is voor jou: een éénmalige sessie om te starten en te kijken waar en hoe ik je kan helpen. Daarna volgt een begeleidingstraject op maat: gesprekken, oefeningen, een training, … Er is plaats voor wat jij nodig hebt. 

Wens je een (gratis) kennismakingsgesprek: bel me 0471 980 349 of mail me: schrauwenels@gmail.com

Ik werk samen met het gemandateerd loopbaancentrum: NextStepcoaching – Loopbaangeluk. Meer info vind je op: https://www.loopbaangeluk.be/ . Met VDAB loopbaancheques heb je, na 7 jaar werkervaring als werknemer of zelfstandige, om de 6 jaar recht op 7 uur persoonlijke begeleiding voor 80 euro. Hiertoe koop je 2 keer een loopbaancheque van 40 euro. De eerste cheque is goed voor 4 uur loopbaanbegeleiding, de tweede voor 3 uur. Meer informatie en voorwaarden vind je hier: VDAB