Arkeo Consult
voor mensen en organisaties die willen groeien

Ik coach mensen, toch?

Vaak krijg ik de vraag, waarin ben jij als coach gespecialiseerd? Welke thema’s doe jij als coach? Telkens ben ik verbaasd. Ik coach immers mensen. En ik stop deze niet in vakjes naargelang hun problemen/vragen. 

Het is immers niet de inhoud die belangrijk is. Wel het feit dat jij een vraag hebt, dat jij een verandering wil. En ik die daar alle aandacht aan zal besteden en vanuit een oprechte interesse en nieuwsgierigheid vragen over zal stellen.  Voor de tijd van het gesprek zal er niets anders zijn dan jij en jouw vraag. Wat die vraag ook is. In mijn vaste overtuiging dat dit voor beweging kan zorgen.

Coaching is een ondersteuning om jou in je kracht te zetten en in beweging te brengen.

Een typische klant van mij wil iets veranderen in zijn werk of in zijn leven. En kan daarbij wat hulp gebruiken. Ik luister, stel vragen, confronteer met wat blinde vlekken zouden kunnen zijn. Ondersteeun om acties te vinden om de verandering ook effectief te realiseren. Ik help hierbij met respect voor de context – werkgerelateerd en privé – en de eigenheid van de betrokkene. Ik heb ook ervaring met neuro-atypicals.

Ik bied je wat er nodig is voor jou: een éénmalige sessie om te starten en te kijken waar en hoe ik je kan helpen. Daarna volgt een begeleidingstraject op maat: gesprekken, oefeningen, een training, … Er is plaats voor wat jij nodig hebt. 

Wens je een (gratis) kennismakingsgesprek: bel me 0471 980 349 of mail me: info@arkeoconsult.be. Mijn praktijk bevindt zich in Oostende.

Het je als zelfstandige of als werknemer recht op loobaancheques ? Ik werk samen met het gemandateerd loopbaancentrum: NextStepcoaching – Loopbaangeluk. Meer info vind je op: https://www.loopbaangeluk.be/ . Met VDAB loopbaancheques heb je, na 7 jaar werkervaring als werknemer of zelfstandige, om de 6 jaar recht op 7 uur persoonlijke begeleiding voor 90 euro. Hiertoe koop je 2 keer een loopbaancheque van 45 euro. De eerste cheque is goed voor 4 uur loopbaanbegeleiding, de tweede voor 3 uur. Meer informatie en voorwaarden vind je hier: VDAB